Biplaça De Havilland DH-82 Tiger Moth - Anglaterra
Aquest fou el biplà amb el qual, amb el pilot Josep Gorina, en Pere Ribalta va efectuar el seu primer vol el dia 19 de març de l'any 1951.


Josep Gorina i LLoveras. Director de l'escola de pilots de l'Aeri Club de Sabadell des els seus començaments l'any 1848.


Capota del motor de la D. H. Tiger Moth, en el
qual es pot llegir el nom de La Mallorquina
amb que va ser bategada l'avioneta
a l'Aeri Club de Balears.


Bimotor de quatre places Miles Gemini EC-ACS, amb el qual, pilotat per en Jordi Soler Labbé, Pere Ribalta va pilotar per primera vegada un avió durant uns quants minuts.

Jordi Soler ens va felicitar les Bones Festes així.

Aquest és el pilot Armand Espinosa, amb el qual Pere Ribalta aprenia a volar abans d'efectuar el seu curs de pilot.


El pilot Carles Simó i Andreu, professor del Pere, en els comandaments del De Havilland DH-89 Dragon Rapide.

Les fotografies d'ambdós costats, mostren:
A la de l'esquerre, el grup format pel senyor Joan Ribalta i Codorniu, amb dos dels seus fills, el Joaquim a la dretade la foto, i en Pere a l'esquerra, posant al costat d'una Percival Proctor V-P.44 EC-AHB.
La imatge de la dreta mostra, d'esquerra a dreta: Joaquim Ribalta, la nena Obradors, l'Antoni i en Pere Ribalta, i la filla d'una serventa dels Ribalta, posant davant d'una De Havilland DH-94 Moth Minor, EC-ACN.


Piper PA-12 Supercruiser, propietat del pilot manresà Josep Picas, amb la qual en Pere va volar fins els 4.000 metres d'alçada l'any 1954. 


Monocupé-90 de senyor Josep Picas amb la que va aconseguir un vol d'alçada de quasi 6.000 metres. 


Dos vailets jugant a resistir el flux de l'aire del motor dret sotmès a prova, d'un DH-89 Dragon Rapide, amb en Carles Simó a la cabina de comandament de l'avió.